Clatuu Fedtfrysning
Markedets ypperste fedtfrysningsmetode


Her hos MagicLaser på Frederiksberg har vi den nyeste og mest moderne fedtfrysningsmaskine på markedet, og som én af de få klinikker i Danmark tilbyder vi altså fedtfrysning med CLATUU 360° Surround Freeze-teknologien. Maskinen er den ultimativt mest brugte i USA og Australien, og nu er teknologien altså kommet til os her i København. Vi kan helt unikt hjælpe dig med at sætte direkte ind på de områder, hvor det er særligt svært at komme af med fedtet på egen hånd, og grundet den skånsomme og højteknologiske metode kan du genoptage dine gøremål umiddelbart efter din behandling.

CLATUU 360°-metoden


Med CLATUU 360°-teknologien får du mulighed for at fryse lige præcis de fedtdepoter, du ønsker. Det fungerer ved, at fedtcellerne fryses ned til -9º, hvorved de krystalliseres, går til grunde og udskilles naturligt via kroppens lymfesystem. Fedtcellerne består primært af vand, og dette gør, at de er meget påvirkelige af metodens frysning. Afkølingen sker meget kontrolleret og præcist med denne metode, resultatet bliver naturligt og ensartet, og behandlingen går endda hurtigere end ved andre metoder på markedet. Behandlingen sætter ind så lokalt og præcist, at resten af kroppen skånes fuldstændig, og derfor har kroppen heller ikke brug for megen restituering, hvilket gør behandlingen nem at passe ind i hverdagen.
Med CLATUU 360°-teknologien opnår du resultater i meget høj kvalitet uden overhovedet at gøre brug af kirurgi, og behandlingen foretages gradvist over en periode på et par måneder. Det skal i forbindelse hermed nævnes, at CLATUU 360°-behandlingerne ikke kan medføre vægttab, men i kombination med en sund livsstil og regelmæssig motion kan den udgøre lige den prik over i’et, som fjerner de sidste irritationsmomenter ved din krop.

Behandlingens forløb


Selve behandlingen varer 40-60 minutter, og når vi er færdige, kan du fortsætte med dine gøremål. Umiddelbart når applikatoren sættes på, kan du opleve kortvarige smerter eller spændinger i huden, men de forsvinder hurtigt igen, når kroppen har vænnet sig til påvirkningen. Det er meget individuelt, hvordan huden reagerer på behandlingen efterfølgende. Nogen oplever, at huden i det behandlede område bliver følelsesløs eller blå, og nogen oplever milde smerter. Generne forsvinder igen, og det kan ligesåvel være, at du ikke oplever gener overhovedet.

Virker metoden på mig?


CLATUU 360°-behandlingerne virker på hele 96% af os, mens de resterende 4% vil opleve, at der er meget lille eller ingen virkning. Der er forsket meget i, hvorfor denne lille procentdel ikke oplever nogen særlig virkning, men svaret er endnu ikke fundet. Man ved dog, at det forholder sig sådan for alle fedtfrysningsmetoder på markedet – ikke blot denne metode.
Der er nogle forskellige forhold, som afgør, om du er egnet til denne type behandling. Har du eksempelvis ureguleret diabetes, dårligt hjerte, ødemer i kroppen, BMI over 30, nedsat nyre- eller leverfunktion, eller er du gravid, anbefaler vi dig ikke at gennemgå behandlingen. Er du i tvivl om, om du er egnet til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os, og så guider vi dig gerne.

Hør nærmere


Er du interesseret i at høre mere om metoden, er du meget velkommen til at komme forbi vores klinik på Frederiksberg eller ringe til os på 33 22 20 00. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde denne type behandling, og vi fortæller gerne om både fremgangsmåde, proces og resultater. Er du klar til at booke en tid, kan du gøre det direkte herunder med det samme. Vi glæder os til at hjælpe dig i kampen mod det genstridige fedt.
Du kan læse mere om Clatuu, forskningsresultater, før/efter billeder på http://clatuu.com/


*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag10.00-17.00
Tirsdag og onsdag11.00-19.00
Torsdag10.00-17.00
Fredag 10.00-16.00
Lørdag og søndag lukketLukket

 

 

 

 

 

 

 

 
Powered by CBIT online booking system