Mesoterapi
BLIV RYNKERNE KVIT UDEN KIRURGI


Ønsker du en fastere og mere ungdommelig hud, men er du ikke klar til hverken laser, eller kirurgi? Så prøv en ansigtsbehandling med mesoterapi fra Mesoestetic, der er det sidste nye skud på stammen inden for hudbehandling herhjemme.

SPÆKKET MED GODE INGREDIENSER


Mesoterapi tilføres med en meget tynd nål i hudens øverste overflade. Behandlingen er spækket med en unik kombination af blandt andet hyaluronsyre samt en lang række andre vitaminer, aminosyrer og mineraler. Hyaluronsyre er en af de mest populære ingredienser inden for kosmetik og ansigtspleje herhjemme, og det er ikke uden grund. Hyaluronsyre findes naturligt i huden og er med til at skabe fugt, fasthed og elasticitet. Med alderen sænkes produktionen, og derfor oplever man mere rynket og tør hud, som ansigtsbehandlingen dermed kan kompensere for.

NATURLIGE RESULTATER


Hyaluronsyren naturligt i huden i forvejen, og du behandler på den måde blot huden med kroppens egen værktøjer. Den binder fugten i huden og kan dermed hurtigt behandle de første rynker. Det kræver typisk flere behandlinger for at få en længerevarende effekt – til gengæld får du et flot og helt naturligt resultat.

MESOTERAPI HOS MAGICLASER


Hos Magiclaser er vi eksperter i ansigtsbehandlinger med mesoterapi. Kig forbi vores klinik på Frederiksberg eller ring til os for at blive klogere på behandlingen, eller hvis du ønsker at bestille en tid med det samme.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.
Andre behandlinger

*) Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb på vores København klinik.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag10.00-17.00
Tirsdag og onsdag11.00-19.00
Torsdag10.00-17.00
Fredag 10.00-16.00
Lørdag og søndag lukketLukket

 

 

 

 

 

 

 

 
Powered by CBIT online booking system