Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Coolifting | Co2-behandling under kraftigt tryk og lav temperatur |
coolifting-foer-og-efter
cool-2

Coolifting

CooLifting er et revolutionerende system, der udfører en co2-behandling under kraftigt tryk og lav temperatur. Med en høj koncentration af vitaminer og hyaluronsyre, boostes din kollagen- og elastindannelse. Det er en hurtig og effektiv behandling til at mindske rynker, ujævnheder og fine linjer.

Du får øjeblikkelig virkning – et tydeligt løft og opstramning af huden. Og så tager det kun 5 minutter.

  • Rynkereduktion
  • Opstrammer slap hud
  • Kan anvendes på hele kroppen
  • Øjeblikkelig effekt, dog kan resultatet variere fra person til person

En enkelt behandling holder i 2-4 uger. Det er ideelt hvis man lige ønsker at se bedre ud til en speciel lejlighed.

Ønskes en mere vedvarende effekt, så skal man vælge et kurforløb, hvor man får 2 behandlinger om ugen i 4 uger. Så kan resultatet holde 8-12 måneder.

coolifting

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

Andre behandlinger

*) Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Ulæseligt? Skift teksten.