clatuu

Det bedste inden for fedtfrysning

Hos Magiclaser på Frederiksberg er vi udstyret af noget af de nyeste og mest moderne teknologi inden for fedtfrysning. Som den eneste skønhedsklinik i Danmark tilbyder vi fedtreduktion med den unikke CLATUU 360° fryseteknologi, der leverer kontrolleret afkøling målrettet særlige områder.

 

Ny metode

Teknologien er en forholdsvis ny metode, hvor man naturligt nedbryder fedtcellerne ved hjælp af afkøling. Det gør ikke ondt, men det kan være lidt ubehageligt de første minutter – til gengæld kan du være sikker på flotte og ensartede resultater. Det er ikke nogen mirakelkur, og ej heller en slankekur, men fedtfrysning kan være en ganske effektiv metode til at fjerne den delle på armen eller hoften, der bare ikke vil gå væk, uanset hvor meget du træner og skærer ned på kalorierne. Desuden kan det være en rigtig effektiv metode til at komme appelsinhud til livs, som ellers kan være rigtig svært at fjerne ved hjælp af træning og kost.

 

Hør nærmere

Kig forbi vores klinik på Frederiksberg eller ring til os på telefon 33 22 20 00, hvis du vil høre nærmere om behandlinger med fedtfrysninger, eller hvis du ønsker at bestille en tid for at prøve kræfter med fedtfrysning på egen krop. Professionelle undersøgelser har vist, at behandlingen giver synlige og mærkbare resultater,  der kan ses endeligt efter en periode på 1-3 måneder efter behandlingen – dette kan dog variere fra person til person. Du kan supplere med endnu en behandling efter 3 måneder, hvis du ønsker at opnå en yderligere reduktion.

Du kan læse mere om Clatuu, forskningsresultater, før/efter billeder på http://clatuu.com/

hand with meter, buttocks and legs of slim woman isolated on blurred lights background

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

Andre behandlinger

*) Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Ulæseligt? Skift teksten.