Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hot'n Cool | Hurtig opfriskning af hud |
hotncool-top

Hot’n Cool

Er du også træt af grå og kedelig hud? Så trænger du til MagicLasers Hot’n Cool behandling som gør dig dejlig frisk på bare 3 kvarter.
Skøn opfriskende behandling som reducerer fine linjer og giver øjeblikkelig opstramning, fugt og glød til din hud.

Vi peeler din hud med AHA frugtsyre og mælkesyre, som nænsomt blødgør din hud, og gør den mere modtagelig for den efterfølgende diamantslibning. Vi afslutter med Coolift hvor vi med kold Co2 presser et yderst fugtgivende og opstrammende serum ned i din hud.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

Andre behandlinger

*) Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Ulæseligt? Skift teksten.