Fedt2_1663x700px

Hollywoodstjernernes yndlingsbehandling

En ansigtsbehandling med en laserpeeling er perfekt til dig, der vil have en yngre, mere ensartet og frisk glød i ansigtet. Hos Magiclaser på Frederiksberg tilbyder vi den kendte ’Hollywood Carbon Laser Peeling’, der er stjernernes foretrukne laserbehandling til ansigtet (deraf navnet). Laserpeelingen tager cirka 0,015 millimeter lag af huden og efterlader den med en fantastisk, levende og ungdommelig glød.

 

Sådan foregår behandlingen

  1. Du får først påført en carbonlotion, der skal virke i 15 minutter, så den trænger helt ind i huden. Den suger alle de affaldsstoffer til sig, der ligger i det øverste lag.
  2. Herefter får du vat og beskyttelsesbriller over øjenlågene for at beskytte mod laserstrålingen.
  3. Herefter begynder selve peelingen, der tager cirka 30 minutter.

 laserbehandling

For en ensartet overflade

Fordi laserpeelingen går ind og fjerner det allerøverste af hudens overflade, er det en rigtig god behandling til dig, der gerne vil have en mere ensartet hud. Hvis du for eksempel lider af uren hud, store porer, pigmentforandringer eller fine rynker, så kan laserbehandlingen udjævne huden, så du er mindre generet af det.

 

Igen og igen

Hvis du gerne vil holde de flotte resultater ved lige, så kan det være en god idé at genopfriske behandlingen jævnligt med 2-4 ugers intervaller. Skal du til en stor fest eller anden vigtig begivenhed, hvor du bare gerne vil se så godt ud som muligt, så sørg for at få en ’Hollywood Carbon Laser Peeling’, der giver dig en smuk og frisk glød i ansigtet.

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

Andre behandlinger

carbon_Holly1_1920x954px

*) Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Ulæseligt? Skift teksten.