Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Ansigtsbehandling København, Frederiksberg | Prøv mesoterapi |
mesotherapy

BLIV RYNKERNE KVIT UDEN KIRURGI 

Ønsker du en fastere og mere ungdommelig hud, men er du ikke klar til hverken laser,  eller kirurgi? Så prøv en ansigtsbehandling med mesoterapi fra Mesoestetic, der er det sidste nye skud på stammen inden for hudbehandling herhjemme.

 

SPÆKKET MED GODE INGREDIENSER

Mesoterapi tilføres med en meget tynd nål i hudens øverste overflade. Behandlingen er spækket med en unik kombination af blandt andet hyaluronsyre samt en lang række andre vitaminer, aminosyrer og mineraler. Hyaluronsyre er en af de mest populære ingredienser inden for kosmetik og ansigtspleje herhjemme, og det er ikke uden grund. Hyaluronsyre findes naturligt i huden og er med til at skabe fugt, fasthed og elasticitet. Med alderen sænkes produktionen, og derfor oplever man mere rynket og tør hud, som ansigtsbehandlingen dermed kan kompensere for.

 

NATURLIGE RESULTATER

Hyaluronsyren naturligt i huden i forvejen, og du behandler på den måde blot huden med kroppens egen værktøjer. Den binder fugten i huden og kan dermed hurtigt behandle de første rynker. Det kræver typisk flere behandlinger for at få en længerevarende effekt – til gengæld får du et flot og helt naturligt resultat.

 

MESOTERAPI HOS MAGICLASER

Hos Magiclaser er vi eksperter i ansigtsbehandlinger med mesoterapi. Kig forbi vores klinik på Frederiksberg eller ring til os for at blive klogere på behandlingen, eller hvis du ønsker at bestille en tid med det samme.

Mesoterapi foer og efter 5
Mesoterapi foer og efter 4
Mesoterapi foer og efter 1
Mesoterapi foer og efter 2
Mesoterapi foer og efter 3

*Effekten af behandlingen kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer.

Andre behandlinger

*) Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb på vores København klinik.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Ulæseligt? Skift teksten.