Persondatapolitik

Personlige oplysninger

De personlige oplysninger du indtaster, når du handler hos MagicLaser.dk bruges udelukkende til at kunne gennemføre din ordre samt hvis du har accepteret at modtage diverse tilbud fra os – eksempelvis vores nyhedsmail. Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter de relevante bestemmelser indenfor lovgivningen om data beskyttelse. Som registreret hos MagicLaser.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MagicLaser.dk via e-mail: kontakt@MagicLaser.dk. Kreditkortoplysninger formidles via MagicLaser.dk til NETS og Teller på en sikker og krypteret SSL forbindelse.

Personoplysninger såsom navn, adresse mv. transmitteres til MagicLaser.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Det omhandler postadresse og e-mail adresse. Dette gælder dog ikke vores servicepartnere der har brug for den data for at håndtere ordren (f.eks. transportselskabet og kreditkortselskaber). De personlige oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. MagicLaser.dk er dataansvarlig. MagicLaser.dk opbevarer ikke personoplysninger krypteret. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail-adresse, Vi kan også stille spørgsmål i forhold til vores markedsføring.

Cookies: En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Hos MagicLaser.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Cookies bruges til: At skabe øget brugervenlighed At huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven

En cookie bliver højest gemt i et år på din computer og kan let fjernes ved brug af en funktion i dit styresystem ( i Internet Explorer 5/6.X slettes cookies under menuen “Funktioner” -> Internetindstillinger” -> “Slet cookies”). På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

Markedsføring

Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev via e-mail. Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud, rabatter m.m. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt “Ja tak” hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet.

Facebook Som medlem af vores Facebook fangruppe vil du blive gjort opmærksom, via Facebook, på tilbud og rabatkoder. Det er kun muligt at modtage disse tilbud og rabatter hvis man er tilmeldt i fangruppen. Klik her for at gå til fangruppen.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Ulæseligt? Skift teksten.