Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/magiclaser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Salgs og leveringsbetingelser |

Bestilling, Betaling & Beskyttelse af persondata

Bestilling

Det er nemt og hurtigt at handle hos MagicLaser.dk. Når du har fundet en vare du gerne vil købe, klikker du på “køb” og din vare lægges automatisk i kurven. Du kan sagtens tilføje flere varer på samme vis. Når du har handlet hvad du skal bruge, klikker du på “vis kurv” i toppen eller ude til højre, hvor du kan se en oversigt over dine varer. Tryk herefter på “gå til betaling” og indtast dine kundeoplysninger

Se vores guide “Sådan handler du”

Umiddelbart herefter vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Vi anbefaler, at du gemmer denne ordrebekræftelse da den også udgør din faktura, sker der ændringer i din ordre, vil du modtage en ny. Modtager du INGEN mail, så er det en god ide lige at kigge i din indbakke for Spam/Uønsket post. Når du bestiller varer hos MagicLacer.dk skal du være opmærksom på at det automatiske ordresystem hos MagicLaser.dk sender dig en e-mail, der indeholder aftalen mellem Magiclaser.dk og dig. Endvidere genereres en tilsvarende aftale ved endt bestilling, som du opfordres til at printe ud.

Sikkerhed

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200 , når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS og Teller, der kan læse dem. Hverken BilligParfume.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Betaling

Hos MagicLaser.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingsmidler:

 • Dankort (DKK 0,00)
 • VISA/Dankort (DKK 0.00)
 • Edankort (DKK 0.00)
 • VISA (1,50%)
 • VISA Electron (1,50 %)
 • Mastercard Dansk udstedt (DKK 1.50% )
 • Mastercard Udenlandsk udstedt (DKK 2,90% af transktionsbeløb – min DKK 1,95 pr. transaktion)
 • Maestro Dansk udstedt (DKK 1,50%)
 • Maestro Udenlandsk udstedt (DKK 2,90% af transaktionsbeløbet – min. DKK 1,95 pr. transaktion)
 • Betaling via bankoverførsel (DKK 0,00).
 • Betaling med ViaBill (DKK 0,00)
 • Betaling med netbank (DKK 0,00)
 • Viabill

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Læs mere om betalingsmåder i vores guide “Sådan handler du” Vær opmærksom på at beløbet kun reserveres når betaling er godkendt, vi hæver først pengene for din ordre, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering

Leveringstid

Så snart du har gennemført din ordre hos MagicLaser.dk, bliver den gennemført i vores systemer. Vi afsender lagervarerne indenfor 1-3 arbejdsdage, hvis ikke andet er angivet. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at få bestillingen afsendt hurtigst muligt. Du vil blive kontaktet pr. e-mail, hvis leveringstiden ændres. Der tages forbehold for force majeure, krig, brand, strejke, lockout, transportforstyrrelser, maskinhavari, vejrforstyrrelser, materiale og fabrikationsfejl, foruden forsinkelser af råmaterialer forbundet med fremstillingen af produktet.

Leveringsomkostninger

MagicLaser.dk betaler fragten inden for Danmarks Grænser, Bestilles der til Grønland, vil vi kontakte dig og bede om et forsendelsesgebyr.

Generelt

Priser

Alle priser hos MagicLaser.dk er angivet i danske kroner inklusive moms og danske afgifter, told m.v. Bestiller du fra et andet EU-land betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.

Ansvar

For at handle hos MagicLaser.dk skal du være fyldt 18 år og være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos MagicLaser.dk. MagicLaser.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet. MagicLaser.dk er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. MagicLaser.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Brugen af vejl. udsalgspris

Hos MagicLaser.dk bruges vejl. udsalgspris som indikation for hvad varen koster i detailforretninger. Vi tager forbehold for eventuelle fejl og gør opmærksom på at MagicLaser.dk’s priser er dagspriser

Brug af Rabatkoder

Rabatter og rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud, tilbudskategorier. Rabatkoder skal indtastes i “Rabatkodefeltet” der fremkommer når du går til kassen.

Forbehold Vi gør opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder, samt at priserne kan skifte uden varsel.

Fortrydelsesret og reklamation

Retten til at fortryde dit køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Billig MagicLaser.dk Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal ved at sende mail hvor du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Uafhentede ordrer vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr der dækker vores administrative udgifter, på kr. 59.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen Varens stand, når du sender den retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering..

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Sende varen retur til: MagicLaser, Falkoner Alle 96, 2000 Frederiksberg

Mrk. Retur

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Vi opfordrer til at du bruger Post Danmark eller GLS ved returnering. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb på MagicLaser.dk Der gives efter købelovens §83 en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du har som kunde ret til at få tilsendt en ny vare, som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter dog, at reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse. Ekspeditionen fremmes ved at du downloader, udfylder og returnerer vores returseddel. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Afbestilling/Annullering af ordre

Ønsker du at annullere din ordre inden du har modtaget den, skal du kontakte Kontakt@MagicLaser.dk Husk afbestilling af ordrer med 5-9 dages levering, skal ske senest 48 timer efter ordreafgivelse. Er din ordre allerede afsendt vil den bliver behandlet efter betingelserne for “returnering”. For alle ovenstående punkter er gældende, at udgifter til fragt/porto ikke refunderes.

Uafhentede Pakker Uafhentede ordrer vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr der dækker vores administrative udgifter, på kr. 49.

Levering med DAO365

Pakken leveres sammen med omdelingen af aviser og vil derfor blive leveret ved din hoveddør. Du får en mail og en sms så snart pakken er leveret til dig. Vælger du levering med DAO365 skal du være opmærksom på at ansvaret overgår til dig, når sms og mail om at pakken er leveret ved din dør, er modtaget. Bemærk at hjemmelevering ikke er mulig, hvis pakken er for stor til, at buddet kan have den på scooteren. Er dette tilfældet med din ordre, vil den i stedet blive afsendt til din nærmeste pakkeshop og du vil modtage sms med besked om, hvor pakken kam afhentes.

Persondatapolitik

Personlige oplysninger

De personlige oplysninger du indtaster, når du handler hos MagicLaser.dk bruges udelukkende til at kunne gennemføre din ordre samt hvis du har accepteret at modtage diverse tilbud fra os – eksempelvis vores nyhedsmail. Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter de relevante bestemmelser indenfor lovgivningen om data beskyttelse. Som registreret hos MagicLaser.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MagicLaser.dk via e-mail: kontakt@MagicLaser.dk. Kreditkortoplysninger formidles via MagicLaser.dk til NETS og Teller på en sikker og krypteret SSL forbindelse.

Personoplysninger såsom navn, adresse mv. transmitteres til MagicLaser.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Det omhandler postadresse og e-mail adresse. Dette gælder dog ikke vores servicepartnere der har brug for den data for at håndtere ordren (f.eks. transportselskabet og kreditkortselskaber). De personlige oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. MagicLaser.dk er dataansvarlig. MagicLaser.dk opbevarer ikke personoplysninger krypteret. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail-adresse, Vi kan også stille spørgsmål i forhold til vores markedsføring.

Cookies: En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Hos MagicLaser.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Cookies bruges til: At skabe øget brugervenlighed At huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven

En cookie bliver højest gemt i et år på din computer og kan let fjernes ved brug af en funktion i dit styresystem ( i Internet Explorer 5/6.X slettes cookies under menuen “Funktioner” -> Internetindstillinger” -> “Slet cookies”). På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

Markedsføring

Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev via e-mail. Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud, rabatter m.m. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt “Ja tak” hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet.

Facebook Som medlem af vores Facebook fangruppe vil du blive gjort opmærksom, via Facebook, på tilbud og rabatkoder. Det er kun muligt at modtage disse tilbud og rabatter hvis man er tilmeldt i fangruppen. Klik her for at gå til fangruppen.

Om os

MagicLaser.dk ejes og drives af QD Holding ApS Danmark kontakt@MagicLaser.dk CVR nr. 37691178 Tlf: 33 222 000 Etableringsår 2016

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@MagicLaser.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til (indsæt rette klagenævn for din webshop, eksempelvis Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Ulæseligt? Skift teksten.